Zoeken naar discrete man

Uw zoekactie voor discrete man leverde 14 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

16 dagen
Singelke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Is er een vrouw die een discrete soft date of een massage zoekt?
Hallo, ik ben een verzorgde, eerlijke en discrete man van 56 jaar. Is er een vrouw uit de regio die discreet eens wil afspreken voor een soft date of een deugddoende massage? Alles is mogelijk, eerlijk en verzorgd. Leeftijd niet van belang. Ik heb geen tattoos, geen piercings en ben niet-roker. Ik kan ook verplaatsen. Interesse? Stuur gerust een mailtje om verder af te spreken. Groetjes!  
17 dagen
Singelke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Is er een vrouw een discrete soft date of een massage zoekt?
Hallo, ik ben een verzorgde, eerlijke en discrete man van 56 jaar. Is er een vrouw uit de regio die discreet eens wil afspreken voor een soft date of een deugddoende massage? Alles eerlijk en verzorgd. Leeftijd niet van belang. Ik heb geen tattoos, geen piercings en ben niet-roker. Ik kan ook verplaatsen. Interesse? Stuur gerust een mailtje om verder af te spreken. Groetjes!  
Discrete man 38 jaar Vlaams-Brabant - Kampenhout
Partner in crime
Hey, Ik ben een discrete man, vlot in de omgang, slecht karakter met bijhorende 'slechte' humor, maar respectvol en speels. Zelf zoek ik een leuke, discrete, communicatieve, lieve maar toch ook wat stoute vrouw ;). Dit met als doel om plezier met elkaar te hebben, elkaar te leren kennen/ontdekken en dus idealiter iets voor langere termijn op te bouwen. Je relatiestatus maakt me niets uit. Op fysiek vlak heb ik een voorkeur voor een naturelle look, geen of weinig make-up en ik ben fan van halflang/lang haar. Roken is daarentegen een afknapper. Zelf ben ik slank, 1m79, geen bril/baard/snor en een sexy kont ;). Heb je interesse om me beter te leren kennen? Stuur gerust een berichtje om wat beter te leren kennismaken. Traag en opbouwend wat mailen voor een vrijblijvende ontmoeting behoort zeker tot de mogelijkheden. En ohja, ik hou het graag safe ;). Warme groeten, Discrete man  

Partner in crime
28 dagen
Jeroen 56 jaar Limburg - Maastricht
Beschikbaar voor jou!
Haii, ben jij zoekende naar spannend vertier waarbij jij in het middelpunt staat? Af en toe alle aandacht voor jou. Ik ben een sympathieke nette man uit de buurt van Maastricht. Moderne en sportieve mid-vijftiger die graag op discrete manier met je wil daten. Neen, ik ben niet superman, maar wel degene die jou heerlijk wil verwennen zonder moeilijke vragen te stellen. Een ogenblik voor jezelf. Ik ben een rustige discrete man die weet hoe belangrijk privacy is. De aanwezigheid van vriend of man is geen probleem. Interesse?  
  1   2